Pentru foile de cacao: Se amesteca toate ingredientele si se face o coca, care se imparte in doua. Se obtin doua foi, care se coc pe spatele tavii. Tava trebuie unsa si tapetata, iar foile si intind cu sucitorul, subtiri de 1-2 mm. Se coc si se pun fiecare pe cate o planseta, pentru ca se intareste imediat.
Pentru foaia de pandispan: Se amesteca ingredientele , se formeaza o coca, pe care o coacem.
Crema: Se face o compozitie care se fierbe in bain-marie pana se face ca o smantana, se adauga 250 g unt cand este aproape gata.
Aranjament: Se pune o foaie de cacao, jumatate din crema, foaia din pandispan si apoi cealalta jumatate de crema, foaia de cacao si glazura.
Glazura: Se fierbe pe foc. Cand este aproape rece se adauga 50 g unt.
Se lasa totul la rece pana a doua zi si se taie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii