Pentru foile de cacao: Se amesteca toate ingredientele si se face o coca, care se imparte in doua. Se obtin doua foi, care se coc pe spatele tavii. Tava trebuie unsa si tapetata, iar foile si intind cu sucitorul, subtiri de 1-2 mm. Se coc si se pun fiecare pe cate o planseta, pentru ca se intareste imediat.
Pentru foaia de pandispan: Se amesteca ingredientele , se formeaza o coca, pe care o coacem.
Crema: Se face o compozitie care se fierbe in bain-marie pana se face ca o smantana, se adauga 250 g unt cand este aproape gata.
Aranjament: Se pune o foaie de cacao, jumatate din crema, foaia din pandispan si apoi cealalta jumatate de crema, foaia de cacao si glazura.
Glazura: Se fierbe pe foc. Cand este aproape rece se adauga 50 g unt.
Se lasa totul la rece pana a doua zi si se taie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii