Se amesteca bine zaharul cu laptele apoi se adauga treptat faina si praful de copt, se separa in 2 compozitia in una se pune cacao iar in cealalta coaja de portocala (sau nuca de cocos, vanilie). Intr-o tava unsa si tapetata cu faina se toarna un strat alb apoi un altul negru pana se termina. Se coace la 160° timp de 40-45 minute. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii