Se amesteca ouale cu zaharul, pana devine ca o crema, se adauga uleiul in suvoi subtire, apoi apa minerala treptat, in care am dizolvat sarea si amoniacul, aromele, apoi treptat faina pana ajunge la consistenta smantanei groase, se imparte compozitia in doua, in una din parti se continua cu faina plus cacao ,dupa ce s-a incorporat bine faina si cacaoa, se intinde in tava tapetata cu hartie de copt,gemul amstecat cu nuca pisata se pune pe deasupra uniform , apoi se toarna compozitia alba, avand grija sa acoperi toata suprafata .Se da la cuptorul preincalzit 40-45 minute la foc mic. Cand e gata , se rade pe deasupra ciocolata de buna calitate si se pun si bucatele rupte de ciocolata.Se mai da la cuptor( cu focul stins) 5 minute .Se taie rece. La mine nu a rezistat pana sa se raceasca si s-a rupt un colt , asa fierbinte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii