Albusurile le separam de galbenusuri. Albusurile se mixeaza pana devin o spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul pudra mixand in continuare. Apoi, amestecand cu o lingura de jos in sus adaugam pe rand galbenusurile, uleiul, laptele, praful de copt si faina.
Impartim aluatul in doua; intr-o jumatate de aluat adaugam esenta de vanilie, iar in cealalta jumatate adaugam cacao si o lingurita de cafea ness.
Ungem cu ulei o forma cu diametrul de 25 cm, cu lingura punem alternativ din cele doua compozitii si dam tava la cuptor timp de 30-40 de minute, pana se rumeneste prajitura deasupra. Dupa ce s-a racit se serveste cu miere.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii