Albusurile le separam de galbenusuri. Albusurile se mixeaza pana devin o spuma tare, apoi adaugam pe rand zaharul pudra mixand in continuare. Apoi, amestecand cu o lingura de jos in sus adaugam pe rand galbenusurile, uleiul, laptele, praful de copt si faina.
Impartim aluatul in doua; intr-o jumatate de aluat adaugam esenta de vanilie, iar in cealalta jumatate adaugam cacao si o lingurita de cafea ness.
Ungem cu ulei o forma cu diametrul de 25 cm, cu lingura punem alternativ din cele doua compozitii si dam tava la cuptor timp de 30-40 de minute, pana se rumeneste prajitura deasupra. Dupa ce s-a racit se serveste cu miere.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii