Freci untul spuma si adaugi pe rind galbenusurile,zaharul, albusurile batute spuma si in final faina.Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt pui jumatate din compozitie,iar in cealalta jumatate adaugi cacaua,amesteci dupa care o torni in tava.O dai la cuptor la foc potrivit pt 45min.Dupa ce se raceste o tai si o presari cu zahar.
PENTRU O AROMA DEOSEBITA PUTETI SA RADETI COAJA DE LA O PORTOCALA SI SA O ADAUGATI IN ALUAT,IAR DUPA CE S-A FACUT PRAJITURA FACETI CITEVA GAURELE CU FURCULITA SI TURNATI SUCUL DE PORTOCALA.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii