Freci untul spuma si adaugi pe rind galbenusurile,zaharul, albusurile batute spuma si in final faina.Intr-o tava dreptunghiulara unsa cu unt pui jumatate din compozitie,iar in cealalta jumatate adaugi cacaua,amesteci dupa care o torni in tava.O dai la cuptor la foc potrivit pt 45min.Dupa ce se raceste o tai si o presari cu zahar.
PENTRU O AROMA DEOSEBITA PUTETI SA RADETI COAJA DE LA O PORTOCALA SI SA O ADAUGATI IN ALUAT,IAR DUPA CE S-A FACUT PRAJITURA FACETI CITEVA GAURELE CU FURCULITA SI TURNATI SUCUL DE PORTOCALA.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii