Maruntim biscuitii.Taiem bezelele bucati mai mici.Topim ciocolata cu untul.Amestecam caramelele maruntite cu ciocolata topita.
Amestecam biscuitii, alunele, bezelele si ciocolata topita cu untul.Rasturnam aceasta compozitie intr-un vas in care am pus folie de aluminiu.Intindem uniform compozitia presand-o usor.
Lasam la rece peste noapte sau cateva ore pana se intareste.Atentie la bucatele de caramele,pot strica dantura , dar sunt delicioase.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii