Pentru blat:
Separati ouale,bateti albusurile spuma,apoi adaugati zaharul si bateti in continuare,adaugati galbenusurile, faina,praful de copt si cacao,amestecand usor.
Coaceti aluatul intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt timp de 25 minute la 170 grade .Dupa ce s-a copt lasati blatul sa se raceasca apoi taiati-l pe orizontala in doua.
Pentru crema:
Fierbeti laptele impreuna cu zaharul tos si cel vanilat.Raciti compozitia. Separat amestecati margarina(untul)cu zaharul pana ce devine spumos apoi adaugati si laptele praf si amestecati pana ce se omogenizeaza bine.
Umpleti blatul racit cu aceasta crema.
Pentru glazura topiti ciocolata in baie marina impreuna cu laptele,apoi turnati-o peste prajitura.
Dati la rece cateva ore.
Pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii