1. Seamesteca margarina, zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile
2. Se bat albusurile cu un praf de sare
3. Se amesteca laptele cu faina
4. Se amesteca 1.+2.+3.
Se unge si tapeteaza tava de la cuptor.
Se toarna compozitia si se baga la cuptor.
Se tine pina se rumeneste pe deasupra.(cca 35-40\')
Se scoate, se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit se pune frisca pe deasupra, dupa care se rade ciocolata si se da la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii