1. Seamesteca margarina, zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile
2. Se bat albusurile cu un praf de sare
3. Se amesteca laptele cu faina
4. Se amesteca 1.+2.+3.
Se unge si tapeteaza tava de la cuptor.
Se toarna compozitia si se baga la cuptor.
Se tine pina se rumeneste pe deasupra.(cca 35-40\')
Se scoate, se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit se pune frisca pe deasupra, dupa care se rade ciocolata si se da la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii