Ingrediente
8 oua, 8 linguri mari de zahar, 8 linguri mari de ulei, faina cit cuprinde ptr a fi un aluat moale, 2 limguri mari de cacao, 300gr de nuca macinata, 8 linguri de zahar la crema.
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
12 voturi
Mod de preparare
Se bat separat albusele cu zaharul, pina cind albusele se intaresc. Se adauga nucile macinate (cite 2 linguri de nuca la fiecare albus), se amesteca usor ca albusul sa nu cada si 2 linguri de cacao. Se poate adauga putina coaja de lamaie sau portocala sau putin rom.
Se toarna peste blatul din tava si se pune la copt la 180 de grade la un cuptor incalzit dinainte.
Este foarte aspectuoasa si gustoasa, pacat ca n-am fotografii sa arat.
mac myra (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009
Foarte buna prajitura.Mai ales ca imi poarta numele,trebuie sa o incerc neaparat.
kok miori (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009
Aceasta prajitura o cunosc de la mama si este foarte gustoasa mai ales ca nu are crema ci umplutura este cu nuca care ii da un gust deosebit.