Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
Blat: 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de cacao, 4 linguri de faina, 1 praf de copt Crema: 1 pachet de unt, 300 g brinza de vaci, 150 g zahar pudra, vanilie Glazura: 2 pachete budinca de vanilie, 3 linguri zahar, 1/2 l suc Mirinda
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi faina cu cacao si praful de copt. Se coace blatul 20 min la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Mirinda" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate