Intr-un castron se combina faina,zaharul,pudra de cacao,bicarbonatul si sarea.Cu o lingura se fac 3 adancituri in ingrediente.Se toarna ulei intr-una,otet in alta si vanilie in cealalta.Se toarna usor apa peste tot.Se bate la viteza mica pana se combina(aluatul va fi moale).
Se toarna intr-o tava de copt patrata de 20 de cm,unsa.Se coace timp de 25-30 de minute,sau pana cand o scobitoare infipta in mijlocul prajiturii iese curata.Se raceste pe gratar.Se pudreaza cu zahar.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii