autor:

Florenta Dinu

» » Prajituri

Prajitura moale cu ciocolata

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2011

Ingrediente
o cana si jumatate de faina alba,1 cana de zahar,3 linguri pudra de cacao,1 lingurita bicarbonat de sodiu,1/2 lingurita de sare, linguri de ulei vegetal,1, lingura de otet alb,1 lingurita esenta de vanilie,1 cana de apa rece,zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se combina faina,zaharul,pudra de cacao,bicarbonatul si sarea.Cu o lingura se fac 3 adancituri in ingrediente.Se toarna ulei intr-una,otet in alta si vanilie in cealalta.Se toarna usor apa peste tot.Se bate la viteza mica pana se combina(aluatul va fi moale).
Se toarna intr-o tava de copt patrata de 20 de cm,unsa.Se coace timp de 25-30 de minute,sau pana cand o scobitoare infipta in mijlocul prajiturii iese curata.Se raceste pe gratar.Se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura moale cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu mac, branza si lamaie

Prajitura cu mac, branza si lamaie

Se bat spuma cu un praf de sare 4 albusuri, apoi se adauga 5 linguri zahar si se mixeaza pana devine

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Prajituri
Rulada delicioasa cu fructe

Rulada delicioasa cu fructe

1.Se prepara blatul,mixand albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul,turnat treptat.Se incorporeaza

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Am facut si eu aceasta prajitura dar am pus deasupra glazura de ciocolata alba.

  • Fara foto

    Margot (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Fara suparare, dar.. unde este ciocolata in aceasta reteta cu ciocolata? Este o prajitura cu cacao.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    ce buna!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

      Foarte bun.

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 02 februarie 2011

      Arata foarte bine.......si foarte usor de preparat.....

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

      Delicioasa!Mmmmmmmm...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

      Buna yumi,yumi...*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • o cana si jumatate de faina alba,1 cana de zahar,3 linguri pudra de cacao,1 lingurita bicarbonat de sodiu,1/2 lingurita de sare, linguri de ulei vegetal,1
  • lingura de otet alb,1 lingurita esenta de vanilie,1 cana de apa rece,zahar pudra.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Am facut si eu aceasta prajitura dar am pus deasupra glazura de ciocolata alba.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul. Se mixeaza bine pana se obtine o compozitie mai cremoasa si mai deschisa la culoare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapioca Rulada cu blat de cafea si umplutura de gem de gutui cu perle de tapioca

1. Intai se pune intr-un ibric la fiert o cana de apa si cand da in clocot se pun perlele de tapioca la fiert. Se lasa sa fiarba cca

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Briose cu nuca de cocos si ciocolata