Intr-un castron se combina faina,zaharul,pudra de cacao,bicarbonatul si sarea.Cu o lingura se fac 3 adancituri in ingrediente.Se toarna ulei intr-una,otet in alta si vanilie in cealalta.Se toarna usor apa peste tot.Se bate la viteza mica pana se combina(aluatul va fi moale).
Se toarna intr-o tava de copt patrata de 20 de cm,unsa.Se coace timp de 25-30 de minute,sau pana cand o scobitoare infipta in mijlocul prajiturii iese curata.Se raceste pe gratar.Se pudreaza cu zahar.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii