Intr-un bol se pune circa 500g de faina, care se sfarama cu margarina, apoi se adauga ouale, zaharul, esenta de evanilie, amoniacul stins cu laptele, praful de copt toate se amesteca bine,daca mai e nevoie se adauga faina pana devine un aluat moale, care se intinde in tava cu mana.
Din acest aluat se pastreaza o bucata, care se framnatacu faina pana se face o coca mai tare.
Aceasta coca o vom rade pe deasupra, este bine sa pune hartie de copt sau staniol.
Dupa ce am pus coca in tava, intindem pe ea gemul apoi nucile taiate, iar pe deasupra se razuie aluatul pastrat separat.
Se baga la cuptor pana se rumeneste pe deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii