Ingrediente
Blat:, , 2 oua, 9 linguri de ulei, 9 linguri de zahar, 12 linguri lapte (puse in trei reprize a cate 4 linguri), 1/2 lingurita amoniac, 50 g mac macinat (se poate maruntii in rasnita de cafea), faina cat cuprinde pt o consistenta cremoasa (ca la chec), , Crema:, , 1 cana lapte (300 ml), 3 linguri faina, 3 linguri zahar, 1 baton vanilie sau zahar vanilinat, 1 pachet unt, se pot pune si cateva picaturi de zeama de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
8 voturi
Mod de preparare
Crema: laptele se amesteca cu faina si se fierbe, adaugand vanilia. Se obtine ca o ciulama. Se lasa sa se raceasca bine . Se freaca un pachet de unt si se adauga crema de lapte. E f importanta vanilia!
Se taie blatul in doua dupa ce s-a racit si se pune crema. Se pudreaza cu zahar pudra.
Mihaila Gabriela , 21 iulie 2009
Datorita macului care se afla in compozitie, ii da un aspect de "mucegai"...Asta nu inseamna ca nu e ffff buna. Incercati si va veti convinge!