Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu si faina Aluatul obtinut trebuie sa fie de consistenta aluatului de biscuiti. Se imparte aluatul in 3 parti care se intind -foile- pe dosul tavi si se coc 10 min. La fel se fac si foile cu cacao adaugandu-se in compozita aluatului cacaoa.
Crema: Se pune laptele la fiert , untul ( margarina Rama) se bate spuma cu zaharul, iar faina se amesteca cu cateva linguri de lapte dupa care se adauga peste lapte. Cand acesta s-a ingrosat se adauga untul si cacao. Se amesteca bine sa se formeze o pasta omogena. Dupa care se ia de foc se adauga 150 gr de nuca de cocos. Pe fiecare foaie se pune crema iar pe ultima foaie se pune crema si nuca de cocos ca decor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii