Se fac foile albe din 2 oua+4 linguri de lapte+4 linguri ulei+3 zahar si jumate pachetel amoniu si faina Aluatul obtinut trebuie sa fie de consistenta aluatului de biscuiti. Se imparte aluatul in 3 parti care se intind -foile- pe dosul tavi si se coc 10 min. La fel se fac si foile cu cacao adaugandu-se in compozita aluatului cacaoa.
Crema: Se pune laptele la fiert , untul ( margarina Rama) se bate spuma cu zaharul, iar faina se amesteca cu cateva linguri de lapte dupa care se adauga peste lapte. Cand acesta s-a ingrosat se adauga untul si cacao. Se amesteca bine sa se formeze o pasta omogena. Dupa care se ia de foc se adauga 150 gr de nuca de cocos. Pe fiecare foaie se pune crema iar pe ultima foaie se pune crema si nuca de cocos ca decor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii