Se pun la fiert intr-un vas cu fundul gros ( ceun, oala cu fund de teflon) 3 linguri amidon alimentar (Gustin), 250 ml apa si se amesteca continuu. Cand se leaga ca o smantina se adauga 125 g zahar, 250 g ciocolata menaj, 3 linguri cacao si se fierbe in continuare pana se dizolva totul, amestecand continuu.
Cand incepe sa faca bulbuci se ia de pe foc si se adauga 200 g margarina.
Aceasta compozitie se bate cu mixerul pana cand se incorporeaza bine margarina si compozitia devine usor spumoasa.
In aceasta compozitie se adauga amestecand:
1 cana faina cernuta, 2 cani nuci prajite si macinate, 2-3 linguri mari de dulceata de portocale, rom, zahar vanilat, 1 lingurita praf de copt.
Aceasta compozitie se coace intr-o tava tapetata cu hartie de copt, timp de aprox. o ora la temperatura de 175 grade C.
Se scoate din cuptor si se adauga o glazura formata din:
150 g ciocolata, 4 linguri apa se dizolva la foc f. mic. Se da deoparte si se incorporeaza 50 g margarina.
Pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii