Prajitura necoapta din biscuiti cu crema de fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg biscuiti
  • 2 pahare lapte
  • 2 lingurite zahar
  • putin rom; crema: 100 gr. unt
  • 100 gr. zahar
  • 15 migdale sau nuci
  • 1 galbenus
  • zahar vanilat
  • 6 mere frumoase sau alte fructe tocate
  • 1 pahar frisca

Mod de preparare

Se inmoaie usor biscuitii in lapte si se asaza unul linga altul pe un platou dreptunghiular. Se prepara crema: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, migdalele sau nucile tocate, galbenusul frecat cu zaharul si cu zaharul vanilat. Nu se fierbe pe foc. Se adauga merele sau alte fructe taiate bucatele mici si romul. Se ung biscuitii cu aceasta crema si se lasa pina a doua zi la rece

Se servesc acoperiti cu frisca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise