Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de zahar si cacao, amestecati bine pana la omogenizare, raciti usor amestecul pe care il treceti intr-un vas pt mixer, adaugati ouale unul cate unul si mixati bine. Adaugati faina si praful de copt cernute, apoi nuca de cocos.
Compozitia obtinuta se toarna in oala aparatului Multicooker unsa cu ulei si tapetata cu faina, unde se lasa 45 de minute. Nivelati cu o spatula.
Lasati prajitura sa se raceasca, scoateti-o din vasul interior pe un platou, pudrati cu zahar vanilat si ornati cu fructe proaspete sau congelate.
Puteti prepara aceasta prajitura si in cuptorul aragazului.
Mai multe retete gasiti pe blogul meu, la adresa: http://www.dulcesarat.blogspot.com/
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii