Prajitura Negresa cu cocos

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Prajitura Negresa cu cocos

Ingrediente

  • 100 g cacao
  • 250 g unt
  • 500 g zahar
  • 4 oua
  • 100 g faina alba
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 g fulgi nuca de cocos
  • zahar pudra pt pudrat
  • fructe congelate (strugurei
  • coacaze rosii
  • porumbele).

Mod de preparare

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de zahar si cacao, amestecati bine pana la omogenizare, raciti usor amestecul pe care il treceti intr-un vas pt mixer, adaugati ouale unul cate unul si mixati bine. Adaugati faina si praful de copt cernute, apoi nuca de cocos.

Compozitia obtinuta se toarna in oala aparatului Multicooker unsa cu ulei si tapetata cu faina, unde se lasa 45 de minute. Nivelati cu o spatula.

Lasati prajitura sa se raceasca, scoateti-o din vasul interior pe un platou, pudrati cu zahar vanilat si ornati cu fructe proaspete sau congelate.

Puteti prepara aceasta prajitura si in cuptorul aragazului.

Mai multe retete gasiti pe blogul meu, la adresa: http://www.dulcesarat.blogspot.com/

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura