Foile: se amesteca toate ingredientele, se face o coca, se imparte in doua, se intinde cit tava (unsa cu unt) si se coace. Nu se lasa sa se rumeneasca. Pandispan: galbenusurile se freaca cu 5 linguri de zahar si amoniac stins in otet. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu restul. Se unge tava cu unt, se intinde compozitia si se pune la cuptor. Crema: Se opreste putin lapte rece ca sa se dizolve faina. Cind laptele a dat in clocot, se adauga faina dizolvata si zaharul vanilat. Se fierbe pina se ingroasa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca continuu pentru a nu prinde pojghita. Margarina se freaca cu 200 gr. zahar farin si putin cite putin se adauga din compozitia fiarta si racita.
Se pune pe o foaie jumatate din crema, la mijloc pandispan, crema si cea de-a doua foaie. Se pudreaza si se taie a doua zi.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii