1. Se bate frisca pana cand se intareste.
2. Se taie blatul de tort in 2 felii orizontale. Se asaza felia de blat de la baza pe un platou rotund.
3. Se asaza o sita peste un bol si se rastoarna conserva de cirese in sita. Se pastreaza siropul. Se scot samburii de cirese. Se insiropeaza suprafata blatului cu o lingura de sirop de cirese. Se intinde jumatate din frisca pe blat.
4. Se taie jumatatile de cirese in bucati mari si se presara peste frisca. Se faramiteaza ciocolatele sau se rad pe razatoare pentru a obtine fulgi de ciocolata. Jumatate din cantitate se presara deasupra stratului de frisca.
5. Se asaza a doua felie de blat deasupra. Se insiropeaza cu o lingura de sirop si se acopera cu restul de frisca.
6. Se decoreaza cu cirese intregi si cu restul fulgilor de ciocolata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii