Pentru a prepara blatul vom mixa bine ouale cu un praf de sare si vom adauga treptat zaharul.Cand compozitia si-a triplat volumul,vom adauga uleiul,esenta de vanilie si colorantul.La final adaugam faina cernuta si amestecam usor cu o spatula de silicon. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptorul preincalzit timp de 30-35 minute la foc potrivit.
Cat timp blatul este la cuptor,vom pregati o crema de vanilie.
Pentru asamblarea prajiturii,vom taia blatul bine racit cu un inel decupator,apoi folosindu-ne de pos vom decora cu crema.
La final,vom orna cu jeleuri maruntite si visine trase in ciocolata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii