3 ALBUSURI SE BAT CU 3 LG DE APA SI CU 6 LG.DE ZAHAR.SE ADAUGA UN VF DE CUTIT PRAF DE COPT.SE BATE PINA NU SE MAI SIMTE ZAHARUL.APOI SE PUN CELE 3 GALBENUSURI SI SE AMESTECA BINE,DUPA CARE PUNEM 3 LG.FAINA SI 3 LG.NUCA MACINATA.SE UNGE SI SE TAPETEAZA O TAVA PATRATA IN CARE PUNEM COMPOZITIA SI O COACEM LA FOC POTRIVIT.SE FACE ACEASTA COMPOZITIE DE 3 ORI OBTININD ASTFEL 3 MINI BLATURI.DUPA CE AM FACUT CELE 3 BLATURI AREDM CARAMEL DESCHIS 300 GR.ZAHAR SI UNGEM CELE 3 BLATURI CU LINGURA(MAI MULT STROPITE DECIT UNSE)CREMA SE FACE DIN 3 GALBENUSRI FRECATE CU 300 GR.ZAHAR DUPA CARE ADAUGAM 3 LG.FAINA SI O JUM DE LITRU LAPTE RECE.FIREBEM ACEASTA COMPOZITIE PE FOC PINA SE INGROASA SI ADAUGAM VANILIE DUPA GUST.SEPARAT SE FREACA 300 GR UNT SPUMA.DUPA ACEEA LUAM CU LINGURA CITE PUTINA CREMA SI O AMESTECAM CU UNTUL.INCORPORAM CREMA RACITA IN PREALABIL CU UNTUL.MUSAI SA FIE RACITA CREMA CA SA NU SE TAIE UNTUL.GLAZURA SE FACE DIN 3 ALBUSURI BATUTE SPUMA CU 6 LG.DE ZAHAR PE BAIE DE ABURI.SE PUNE CREMA INTRE BLATURI IAR DEASUPRA PE ULTIMUL BLAT PUNEM GLAZURA DUPA CARE PRESARAM CIOCOLATA RASA.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii