Foile se realizeaza din toate ingredientele de mai sus si se impart in 3 parti egale.
Foile se coc pe hartie de copt unsa cu ulei sau unt
crema: se pun galbenusurile si zaharul pe bai marine pana se ingroasa amestecandu-se continuu. dupa ce se raceste se adauga untul. se lasa sa se raceasca
glazura:zaharul se arde si se agauga nuca. toata compozitia de zahar ars cu nuca se aseaza pe o planseta unsa cu ulei pana se raceste. dupa racire se piseaza cu ajutorul unei sticle
incorporarea prajiturii se realizeaza astfel: se aseaza pe o tava prima foaie, se adauga crema, a doua foaie, apoi crema, a treia foaie si crema. deasupra se pune glazura pisata.
se serveste a doua zi.
pofta buna la o prajitura super delicioasa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii