Prajitura Pinocchio

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat
  • 5 galbenusuri
  • 100g zahar praf
  • 8 linguri lapte
  • 1 praf copt
  • 150g zahar tos
  • 150g faina
  • 2 linguri cacao
  • Crema
  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 1 pachet unt

Mod de preparare

Pentru blat se face o compozitie din;

a) albusurile se bat spuma cu zaharul tos

b) galbenusurile se amesteca cu zaharul farin si cu praf de copt stins in lapte.

Compozitia ,,b,, se toarna peste compozitia ,,a,, si se adauga faina si cacao.

Pentru crema se amesteca ouale cu zahar si cacao si se fierb pe aburi pana se ingroasa.

Se raceste si se adauga peste untul alifiat.Se poate pune vanilie si rom in crema si se pune peste prajitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise