Prajitura Pinocchio

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat
  • 5 galbenusuri
  • 100g zahar praf
  • 8 linguri lapte
  • 1 praf copt
  • 150g zahar tos
  • 150g faina
  • 2 linguri cacao
  • Crema
  • 3 oua
  • 200g zahar
  • 1 pachet unt

Mod de preparare

Pentru blat se face o compozitie din;

a) albusurile se bat spuma cu zaharul tos

b) galbenusurile se amesteca cu zaharul farin si cu praf de copt stins in lapte.

Compozitia ,,b,, se toarna peste compozitia ,,a,, si se adauga faina si cacao.

Pentru crema se amesteca ouale cu zahar si cacao si se fierb pe aburi pana se ingroasa.

Se raceste si se adauga peste untul alifiat.Se poate pune vanilie si rom in crema si se pune peste prajitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor