Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 pachet fulgi de porumb, 15 linguri zahar, 3 linguri apa, 1 1/2 pachet margarina, 3 linguri cacao, 50 gr. rahat, 50 gr. nuci, o foaie napolitana
Dificultate: Medie | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Un pachet fulgi de porumb se prajesc in cuptor, intr-o tava. Se caramelizeaza 15 linguri zahar, se pun 3 linguri de apa si se fierbe 5 minute. Se pune 1 1/2 pachet margarina si se amesteca inca 5 minute cu zaharul caramelizat, sa nu se ingroase prea tare. Se adauga 3 linguri de cacao si inca o lingura de apa. Se amesteca bine pina se incorporeaza totul. Se ia de pe foc si se adauga fulgii de porumb prajiti. In aceasta compozitie, se pun cele 50 gr. de rahat si cele 50 gr. de nuci taiate marunt. Aceasta compozitie se intinde repede pe o foaie de napolitana. Dupa ce s-a racit, se taie.
Se serveste rece si oricind se doreste
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Porumbita" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Pasul 1:
Taiem prunele in jumatati si le scoatem samburele.
Pregatim un bol incapator in care
Se amesteca galbenusurile cu zahar.Se adauga faina si ciocolata rasa si se amesteca in continuare,la
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate