Un pachet fulgi de porumb se prajesc in cuptor, intr-o tava. Se caramelizeaza 15 linguri zahar, se pun 3 linguri de apa si se fierbe 5 minute. Se pune 1 1/2 pachet margarina si se amesteca inca 5 minute cu zaharul caramelizat, sa nu se ingroase prea tare. Se adauga 3 linguri de cacao si inca o lingura de apa. Se amesteca bine pina se incorporeaza totul. Se ia de pe foc si se adauga fulgii de porumb prajiti. In aceasta compozitie, se pun cele 50 gr. de rahat si cele 50 gr. de nuci taiate marunt. Aceasta compozitie se intinde repede pe o foaie de napolitana. Dupa ce s-a racit, se taie.
Se serveste rece si oricind se doreste
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii