Ciocolata rupta si untul bucatele se topesc la foc mic.Galbenusurile se bat cu zahar pana isi dubleaza volumul,se toarna apoi compozitia de ciocolata cu unt,romul,amaretti macinati fin,faina amestecata cu praful de copt si la urma albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Se pune compozitia in tava cu hartie de copt si deasupra merele curatate si taiate felii.Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt aprox. 50 minute

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii