Spalam bine capsunile, le stergem cu un servetel.
Indepartam coditele, le taiem in sferturi, daca sunt mai mari le taiem in mai multe bucati.
Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul.
Incorporam uleiul in fir subtire, apoi laptele.
Cernem faina, o incorporam in compozitia de mai sus impreuna cu praful de copt si esenta.
Albusurile le batem spuma cu praful de sare.
Le incorporam cu o paleta in amestecul de galbenusuri.
Tapetam cu hartie de copt o tava de 22/26 cm, turnam compozitia de aluat.
O nivelam, punem bucatile de capsuni rasfirate.
Bagam prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 30-35 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra, dar totodata sa fie coapta, facem testul cu scobitoare.
Cand este gata, o scoatem la racorit, o portionam si servim!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii