Ingrediente
Blat: 8 albusuri, 300 grame zahar, 200 grame nuca de cocos,5 linguri de faina., , Crema: 8 galbenusuri, 200 grame de zahar,4 linguri faina, 8 linguri de lapte, 300 grame unt, 2 plicuri de zahar vanilat., , 75 grame de nuca de cocos
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
32 voturi
Mod de preparare
Crema: 8 galbenusuri se freaca cu zahar,se adauga 4 linguri de faina si 8 linguri de lapte. Se amesteca bine si se fierbe pe baie de aburi pana ce se ingroasa. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. cand e rece se amesteca cu 300 de grame de unt si 2 pliculete de zahar vanilat.
Se intinde crema pe blatul racit si se presara nuca de cocos.
Lupes Arseneta , 19 iulie 2013
cat zahar se puna in crema?
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Cred ca e buna.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
APETISANTA
valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010
Arata super bine!!!
Sidy (Chef de cuisine) , 30 august 2009
Cred ca e o bunatate !!! Trebuie sa o incerc, neaparat...
Alexandrina (Chef de cuisine) , 29 august 2009
Imi place! Felicitari!
vera , 25 august 2009
Waw... felicitari arata tare bine!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 august 2009
Un deliciu...
Czompa (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
Sigur e buna! Imi place nuca de cocos foarte mult.Arata foarte bine!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009
Prajitura ta cred ca este foarte gustoasa!!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009
Prajitura e foarte fina dupa cum arata si dupa ingrediente.Cred ca la fel e si la gust