autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Prajitura rapida

Autor: roxa hoza (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxa hoza (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 20 noiembrie 2006

Ingrediente
1 cana (de lapte, de 200 ml) pentru fiecare din ingredientele de mai jos:, - faina, - lapte, - nuca macinata, - zahar, 1/2 cana de gris, bicarbonat stins cu zeama de lamaie, razatura de lamaie sau portocala, 1 pliculet zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

60 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele cu mixerul pana se omogenizeaza bine si se dizolva zaharul. Se tapeteaza o tava mai mica cu faina si ulei si se da la cuptor. Nu se deschide usa cuptorului in primele 15 minute pentru ca malaiul sa nu se dezumfle. Cand este coapta capata o culoate maronie la suprafata.
Se taie calda si se presara cu zahar praf.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura rapida

Prajitura rapida

Incorporez galbenusurile cu zaharul, adaug pe rand celelalte ingreDiente. Albusurile batute spuma

678 voturi    24 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura rapida cu crema caramel

Prajitura rapida cu crema caramel

Intrun bol dizolvati praful de budinca cu 200 ml lapte rece. Cealalta cantitate de 200 ml lapte o

19 voturi    13 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

60 voturi

Ingrediente

  • 1 cana (de lapte
  • de 200 ml) pentru fiecare din ingredientele de mai jos:
  • - faina
  • - lapte
  • - nuca macinata
  • - zahar
  • 1/2 cana de gris
  • bicarbonat stins cu zeama de lamaie
  • razatura de lamaie sau portocala
  • 1 pliculet zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura Valurile Dunarii