Incorporez galbenusurile cu zaharul, adaug pe rand celelalte ingrediente. Albusurile batute spuma cu 2 picaturi de rom si un praf de sare se adauga la final.Asez compozitia intr-o tava de marime mijlocie,unsa cu unt,tapetata cu faina. Dau tava la cuptorul incins pentru 15 minute la foc mare si inca 15 minute la foc mic(incerc blatul cu o scobitoare)
Crema:Zbate bine frisca cu zaharul adaugind cacao dupa ce e spuma tare o punem in frigider pentru 20 min.
Dupa ce totul e gata ornamentam prajitura la dorinta.
Pofta buna :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii