Prajitura rapida cu cirese

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 300 g faina, un praf de copt, 150 g zahar,
  • 150 g unt, 4 oua, 100 g nuci macinate; deasupra: 2 borcane de compot de cirese, decor: 150 g zahar pudra, putin suc din compot.

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu untul si ouale puse pe rand. Se incorporeaza nucile, faina si praful de copt. Se pregateste o tava unsa si pudrata cu faina. Se toarna aluatul. Se pun ciresele la scurs apoi se presara peste aluat. Se coace prajitura la foc potrivit. Se amesteca zaharul praf cu putin suc din compot si se decoreaza prajitura.

Se taie patrate potrivite

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise