autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Prajitura rapida cu coacze

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
4 oua, 120g zahar, sare, 125g faina, 40g migdale macinata, 1 praf de copt, , Crema: 8 foi gelatina alba, 2 lamai, 100g zahar, 500 g iaurt de vanilie, 300g compot de coacaze, 300 ml frisca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca cu mixerul ouale, zaharul, sare si 3 linguri de apa. Se pune faina, migdalele macinate si praful de copt. Se tapeteaza o forma de tort cu hartie de copt si se asaza aluatul. Se da la cuptor 5 minute, apoi se scoate si se da la rece.



Foile de gelatina se inmoaie in apa calduta. Lamaile se spala, coaja se rade, iar sucul se stoarce; se amesteca amandoua cu zaharul si iaurtul. Se pune gelatina si se omogenizeaza, apoi se adauga si frisca batuta. Se lasa compozitia la frigider. Se pune crema peste aluat, se presara cu coacazele din compot si se lasa prajitura la rece inca 4 ore. Se orneaza cu frunzulite de menta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura rapida cu coacze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Struguri caramelizați

Struguri caramelizați

Pentru început, fiecare boabă de strugure se trece printr-o scobitoare. Apoi, se pune zahărul

0 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Mini tarte cu mere

Mini tarte cu mere

Nu sunt mare fan placinte cu mere dar acestea sunt asa de delicate, fine si foarte foarte gustoase,

9 voturi    4 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 120g zahar
  • sare
  • 125g faina
  • 40g migdale macinata
  • 1 praf de copt
  • Crema: 8 foi gelatina alba
  • 2 lamai
  • 100g zahar
  • 500 g iaurt de vanilie
  • 300g compot de coacaze
  • 300 ml frisca

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri dulci umplute