Se aseaza un rand de piscoturi intr-o tava,ungeti cu gem,peste gem puneti cubulete sau felii subtiri de mere,din nou un strat de piscoturi si introduceti cateva minute la cuptor.
Scoateti tava din cuptor ,adaugati bezeaua obtinuta din 5 albusuri batute cu zahar si jumatati de caise deasupra. Introduceti din nou la cuptor pentru 10-15 min,dupa care
turnati peste prajitura 5 galbenusuri batute cu 1 litru de lapte si introduceti din nou la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii