Se aseaza un rand de piscoturi intr-o tava,ungeti cu gem,peste gem puneti cubulete sau felii subtiri de mere,din nou un strat de piscoturi si introduceti cateva minute la cuptor.
Scoateti tava din cuptor ,adaugati bezeaua obtinuta din 5 albusuri batute cu zahar si jumatati de caise deasupra. Introduceti din nou la cuptor pentru 10-15 min,dupa care
turnati peste prajitura 5 galbenusuri batute cu 1 litru de lapte si introduceti din nou la cuptor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii