Ingrediente
1 cutie cu iaurt grecesc (400 gr), 1 cutie mascarpone (250 gr), 50 gr zahar pudra, 1/2 pliculet gelatina (5 gr), 2 banane, piscoturi din comert, zeama compot visine, ornamente ciocolata, cacao
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
66 voturi
Mod de preparare
Apoi, am incalzit-o. NU am fiert-o, da? Am incorporat-o in crema. Am adaugat ornamente de ciocolata...cum altfel ?:))) Am pregatit o forma de copt, am asezat folie alimentara, am aranjat-o frumos in interior.
Am insiropat cateva piscoturi cu zeama de compot de visine. Am turnat jumatate din crema, am asezat pe mijloc doua banane intregi, evident curatate. Am turnat restul de crema. Am asezat deasupra cateva piscoturi, am insiropat. Am pus la frigider pana seara.
Am scos din forma prajitura, am pudrat cu putina cacao.
Lili , 06 iulie 2017
Foarte usor de facut. E racoroasa si delicioasa. Multumesc pentru reteta