Aprinde cuptorul.Taie merele curăţate cubuleţe şi amestecă-le cu zahărul.Nucile taie-le mai mare.
Amestecă restul ingredientelor împreună. Nu te stresa că e cam gros aluatul. Pune si merele în aluat şi omogenizează compoziţia.
Toarnă în tavă rotundă unsă generos cu margarină.Niveleaza aluatul cu o spatulă. Coace 50-60 de minute.
NOTĂ:
Eu am înlocuit zahărul cu 2 linguri de îndulcitor lichid şi uleiul cu 125 g de unt moale.Merele le-am avut deja rase, aşa că a mers de data asta şi aşa.
Poţi servi cu frişcă sau cremă englezească sau simplă cu nişte ceai.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii