Aprinde cuptorul.Taie merele curăţate cubuleţe şi amestecă-le cu zahărul.Nucile taie-le mai mare.
Amestecă restul ingredientelor împreună. Nu te stresa că e cam gros aluatul. Pune si merele în aluat şi omogenizează compoziţia.
Toarnă în tavă rotundă unsă generos cu margarină.Niveleaza aluatul cu o spatulă. Coace 50-60 de minute.
NOTĂ:
Eu am înlocuit zahărul cu 2 linguri de îndulcitor lichid şi uleiul cu 125 g de unt moale.Merele le-am avut deja rase, aşa că a mers de data asta şi aşa.
Poţi servi cu frişcă sau cremă englezească sau simplă cu nişte ceai.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii