PRAJITURA RAPIDA CU MERE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 mere reinette
  • o lingura cu faina
  • un castronel cu lapte rece
  • un ou intreg
  • un albus
  • esenta de vanilie
  • scortisoara
  • Merele fiind dulci se adauga doar o lingura de zahar.

Mod de preparare

Merele se spala,se curata de coaja si se taie felii.Feliile de mere se pun intr-un vas de yene uns cu putin unt sau ulei.

Separat se bat ouale cu zaharul si cu faina si se dizolva cu lapte rece,se adauga esenta de vanilie,scortisoara , dupa care se toarna peste mere se se coace la cuptor cca 1/2 de ora.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise