Se prepara crema dupa instructiunile de pe plic+1 lingura de cacao+1 lingurita de ness.
Se tapeteaza o forma cu folie,se adauga ciocolata rasa,un strat de piscoturi date prin cafea,un strat de crema de ciocolata,inca unul de piscoturi,altul de crema si se termina cu stratul de piscoturi.Se lasa la rece si cand se rastoarna pe platou,va fi cu ciocolata razuita de-asupra gata-ornata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii