Prajitura rapida si economa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 plicuri Dr. Oetker clatite pufoase
  • 2 albusuri ou
  • 3 iaurturi naturale (Danone)
  • 1 plic crema,budinca sau glazura de ciocolata
  • 1 plic frisca
  • lapte pentru frisca
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 estenta rom
  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Aluatul: cele 2 albusuri se bat spuma,apoi se adauga cele 3 iaurturi pe rand.Dupa ce am omogenizat compozitia adaugam cele 2 plicuri clatite pufoase si cele 2 linguri ulei,zaharul,zaharul vanilinat si esenta de rom si amestecam cu telul.Bagam in cuptorul preincalzit si tinem pana ce observam ca e copt. Crema sau glazura: Eu am cumparat un plic de glazura de ciocolata si am preparato precum instructiunile de pe plic numai ca in loc de 15 ml am adaugat 30 ml apa si am mai adaugat cacao sa fie mai multa glazura.

Am adaugat peste blat si apoi am facut o frisca ca in instructiunile de pe spatele plicului.

Am lasat 3 ore la frigider si am taiat apoi prajitura Pofta buna!

Aceasta prajitura este inventata de mine deoarece am cumparat plicuri de clatite pufoase si nu mi-or iesit acele clatite la tigaie si am zis sa incerc la cuptor sa fac un blat si mi-a reusit si am ornat cu ce am avut adica cu acele 2 plicuri de glazura si frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise