Cuptorul de incalzeste la 170 grade. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se bat cu mixerul timp de 5 minute. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia si se baga la cuptorul bine incalzit. Se lasa circa o ora. Inainte de a se scoate, se incearca cu o scobitoare, daca nu se lipeste nimic pe scobitoare, prajitura este gata.
Se serveste pudrata cu zahar
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii