Prajitura rasturnata cu prune. Am separat ouale, albusul l-am batut cu zaharul pana a iesit spuma, apoi am adaugat galbenusurile unul cate unul.
Am separat ouale, albusul l-am batut cu zaharul pana a iesit spuma, apoi am adaugat galbenusurile unul cate unul, apoi am pus esenta, vanilia, uleiul iar spre final am adaugat faina impreuna cu bicarbonatul stins in otet .
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am uns toata suprafata cu margarina, peste am pus cele 5 linguri de zahar, iar deasupra prunele spalate si curate de samburi pe care le-am asezat cu partea violet in sus. Dupa ce am umplut tava cu prunele, am rasturnat compozitia de blat peste prune, apoi am dat la cuptor pentru 30-35 min. Facem testul cu scobitoarea. Cand este gata scoatem prajitura si o lasam sa se raceasca putin apoi punem deasupra o alta tava mai mare si rasturnam prajitura, dupa ce se raceste complet o taiem si savuram cu placere.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii