Baza
Intr-o tigaie se topeste ciocolata cu smantina 100 gr de unt si 1/2 pahar de dulce de leche (pe foc mic).
Cand s-a topit, se pun biscuitii sfaramati si se amesteca bine sa se cuprinda bine. Se lasa putin la racit. Se unge tava cu putin unt , se toarna compozitia in tava si se niveleaza sa fie uniform.
Se bate budinca cu smantinele si cele 2 linguri de dulce de leche pina devine o crema spumoasa si se toarna peste compozitia de biscuiti. Se da la frigider ptr o ora.
Glazura
Se lasa sa fiarba 125 ml de smantina de frisca si se adauga ciocolata se amesteca bine pana se topeste.
Se lasa putin sa se raceasca si se toarna peste crema.
Se orneaza cu putin dulce de leche deasupra sau viermisori de ciocolata.
Se lasa la frigider 2-3 ore dupa care se poate servi.
Este o prajitura foarte usoara si gustoasa.
Si eu am pregatit-o, acum si v-o transmit si voua.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii