Speli capsunile,le presari cu 100gr zahar pudra,torni taria si le lasi deoparte.Fierbi apoi laptele cu zaharul vanilat.Freci galbenusuile cu zaharul pudra ramas pana obtii o crema alba.Torni laptele cald,amestecand continuu,lasi compazitia pe foc cateva minute,dar nu o dai in clocot.O dai deoparte si dupa ce sa racit incorporezi gelatina pregatita dupa instructiunile de pe plic si frisca batuta.Torni o parte din compozitie intr-o forma dreptunghiulara(daca se poate)si o dai la frigider.Compozitia ramasa o amesteci cu capsunile,o torni peste cealalta si o dai din nou la frigider pana a doua zi. O scoti pe un platou prin rasturnare, o decorezi si o tai felii.hmm o delicatese.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii