Blat:
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul. Cand s-a format o spuma tare tare se amesteca cu faina si nucile coapte si zdrobite cu sticla. Compozitia obtinuta se imparte in 2. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc mic-mediu pana devin maronii.
Crema:
Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul.Se adauga faina, apoi se rastoarna in laptele caldut. Compozitia se pune in tuci la foc mic pana se ingroasa, apoi se da la rece. Separat untul se freaca cu zaharul vanilat.
Se pune untul peste crema de galbenusuri si se amesteca energic cu mixerul. Crema se aseaza intre foile racite. Peste ultima foaie se pune un strat subtire de crema si se presara fulgi de cocos sau ciocolata rasa. Se lasa la rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii