Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta bucatele si nessul. Se lasa sa dea in fiert si se mentine inca 5 minute. Se lasa la racit si se baga la frigider pentru 3 ore, dupa care se va bate spuma, iese o crema destul de taricica.
Blatul: se bat ouale spuma cu zaharul si zaharul vanilinat, aproximativ 10 min, se adauga apa lingura cu lingura. Se adauga cacaua si faiana amestecandu-se incet cu o lingura de lemn. Se pune la copt in tava unsa si tapetata, la foc potrivit. Dupa ce s-a racit se taie in doua de-alungul ei. Se insiropeaza, dupa preferinta, mai mult sau mai putin.
Se pune crema intre staturile de blat. Deasupra se pune dulceata sau glazura.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii