Se face un blat din obisnuit din cele 4 oua, separand albusurile de galbenusuri.cele 4 albusuri se bat pana ce se formeaza o spuma tare,apoi se adauga zaharul, uleiul, praful de copt si se pune la cuptor.
din branza de vaci, lamaie, unt si zahar si vanilie se face o crema care se amesteca foarte bine cu mixerul pana cand are consistenta unei creme fine
Dapa ce blatul s-a copt si s-a racit se pune un strat din gemul de capsuni, apoi crema de branza.
la alegere peste crema de branza se poate pune crema de ciocolata sau urmatorul decor:
cele 2 budinci colorate si 250 grame apa se fierb.dupa ce compozitia s-a racit se pune peste crema de branza.
Este o prajitura delicioasa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii