Prajitura Rodica

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 .4 oua,
  • 8 linguri de zahar
  • 1 lingura ulei
  • 1 praf de copt
  • 8 linguri de faina
  • 2. 400 gr branza de vaci proaspata
  • coaja rasa de lamaie
  • 200 grame zahar
  • 200 gr unt
  • 2 vanilii
  • 350 grame gem de capsuni,
  • 2 budinci colorate(capsuni, zmeura)

Mod de preparare

Se face un blat din obisnuit din cele 4 oua, separand albusurile de galbenusuri.cele 4 albusuri se bat pana ce se formeaza o spuma tare,apoi se adauga zaharul, uleiul, praful de copt si se pune la cuptor.

din branza de vaci, lamaie, unt si zahar si vanilie se face o crema care se amesteca foarte bine cu mixerul pana cand are consistenta unei creme fine

Dapa ce blatul s-a copt si s-a racit se pune un strat din gemul de capsuni, apoi crema de branza.

la alegere peste crema de branza se poate pune crema de ciocolata sau urmatorul decor:

cele 2 budinci colorate si 250 grame apa se fierb.dupa ce compozitia s-a racit se pune peste crema de branza.

Este o prajitura delicioasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise