autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura ROSE (rece si rapida)

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2008

Ingrediente
150 gr alune macinate si prajite, 150 gr zahar pudra, 150 gr biscuiti macinati, 150 gr unt, 1 galbenus de ou, , Crema: 100 gr zahar pudra se amesteca cu 100 gr unt si 1 esenta de zmeura sau capsuni si câteva fructe (daca aveti)

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

35 voturi

Mod de preparare

Se amesteca totul si se intinde la o grosime de 1/2 cm pe o folie transparenta pudrata in prealabil cu alune macinate; crema se intinde peste blat si se ruleaza.
Se da la rece min 2 ore si se taie felii inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ROSE (rece si rapida)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose cu fructe de padure

Briose cu fructe de padure

Am separat galbenusurile de albusuri. Albusurile le-am batut cu mixerul si treptat am adaugat zaharul

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Biscuiti scotieni

Biscuiti scotieni

Punem toate ingredientele in bol si amestecam bine cu mana. Daca aluatul nu se dezlipeste usor de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Narcisa Iuliana , 08 aprilie 2014

    voi incerca si eu

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

35 voturi

Ingrediente

  • 150 gr alune macinate si prajite
  • 150 gr zahar pudra
  • 150 gr biscuiti macinati
  • 150 gr unt
  • 1 galbenus de ou
  • Crema: 100 gr zahar pudra se amesteca cu 100 gr unt si 1 esenta de zmeura sau capsuni si câteva fructe (daca aveti)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Breton cu frisca si capsuni