autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura ROSE (rece si rapida)

Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Claudia Tocarciuc (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2008

Ingrediente
150 gr alune macinate si prajite, 150 gr zahar pudra, 150 gr biscuiti macinati, 150 gr unt, 1 galbenus de ou, , Crema: 100 gr zahar pudra se amesteca cu 100 gr unt si 1 esenta de zmeura sau capsuni si câteva fructe (daca aveti)

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

35 voturi

Mod de preparare

Se amesteca totul si se intinde la o grosime de 1/2 cm pe o folie transparenta pudrata in prealabil cu alune macinate; crema se intinde peste blat si se ruleaza.
Se da la rece min 2 ore si se taie felii inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ROSE (rece si rapida)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gem de rubarba cu banane

Gem de rubarba cu banane

1 Se spala si se taie in cubulete tijele de rubarba; 2 Se decojesc portocalele si pulpa se taie

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata si nuci

Chec cu ciocolata si nuci

Am pralinat nucile in cuptor la cuptor.Dupa ce s-au racit le-am macinat.Am ras ciocolata cu cutitul

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Narcisa Iuliana , 08 aprilie 2014

    voi incerca si eu

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

35 voturi

Ingrediente

  • 150 gr alune macinate si prajite
  • 150 gr zahar pudra
  • 150 gr biscuiti macinati
  • 150 gr unt
  • 1 galbenus de ou
  • Crema: 100 gr zahar pudra se amesteca cu 100 gr unt si 1 esenta de zmeura sau capsuni si câteva fructe (daca aveti)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Placinta aromata de toamna Placinta aromata de toamna

Umplutura: Mai intai se prepara umplutura deoarece dovleacul necesita mai mult timp la calit. Se curata de coaja si se da pe razatoarea

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite umplute cu miere si nuca