Prajitura Rudy

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Prajitura Rudy

Ingrediente

  • Aluat :
  • •400 g faina
  • •250 g unt
  • •150 g zahar
  • •2 linguri cacao
  • •1 galbenus
  • •1 plic praf de copt
  • •1 praf de sare
  • Umplutura:
  • •500 g branza dulce
  • •150 g zahar
  • •3 oua
  • •1 plic zahar vanilat
  • •Coaja rasa de la o portocala

Mod de preparare

Aluat:

Intr-un bol punem faina amestecata cu praful de copt, zaharul, cacaoa, sarea,galbenusul si untul rece si cu degetele incepem sa omogenizam pentru a obtine firmituri.

Din aceste ingrediente nu vom obtine un aluat moale ci obtinem firmituri (firmituri ca si la crumble ).

Umplutura:

Branza am mixat-o bine cu zaharul si coaja rasa de portocala (optional) pana devine cremoasa , apoi am adaugat galbenusurile si am continuat sa mixez pana cand au fost omogenizate bine.

Separat am mixat albusurile cu praful de sare pana sau intarit si am obtinut o spuma tare, si le incorporam treptat in branza.

Urmeaza asamblarea:

Aluatul il impartim in doua parti egale. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt intindem uniform o parte din aluat. Avem nevoie de o tava de 20x30 Intindem uniform crema de branza si acoprim cu aluatul ramas.

Dam prajitura la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 40 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor