autor:

Daniela_Gherca

» » , Retete de Pasti, Prajituri

Prajitura Rudy

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2015

Ingrediente
Pentru aluat:, 250 g unt, 150 g zahar, 1 galbenus de ou, 400 g faina, o lingurita de bicarbonat de sodiu, 2-3 linguri de cacao, 1 plic zahar vanilat, esenta de rom, , Pentru Umplutura:, 600 g branza de vaci, sare, 3 oua, 100 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, esenta vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Pentru aluat: Untul cu zaharul si galbenusul de ou le-am amestecat bine pana s-au incorporat. Separat am pus faina, cacaoa, bicarbonatul si vanilia, le-am amestecat putin si le-am pus si pe ele in vas, peste am pus si esenta de rom pentru un plus de aroma si am framanatat pana am obtinut un aluat pe care l-am impartit in 2 si le-am pus in folie de plastic si date la congelator (aprox. 20 min) pentru a se intari si pentru a le da mai usor pe razatoare.



Umplutura: Amestecam branza cu un praf de sare, adaugam ouale, zaharul, vanilia si esenta si amestecam pana se incorporeaza bine totul.



Intr-o tava, (eu am avut yena dreptunghiulara), am pus hartie de copt, am scos prima bila de aluat de la congelator, am dat-o pe razatoare si am pus intins-o cat sa acopere toata suprafata tavii. Peste am pus umplutura de branza, iar deasupra cealalta bila de la congelator data si ea pe razatoare cat sa acopere toata suprafata umpluturii de branza.

Am dat-o la cuptor pentru aprox. 50 minute. Se taie cand este rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rudy" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Prajitura Rudy

Prajitura Rudy

Mai intai pregatim aluatul: Intr-un bol am asezat untul cu galbenusul si zaharul si le-am incorporat

21 voturi    6 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rudy

Prajitura Rudy

Aluat: Intr-un bol punem faina amestecata cu praful de copt, zaharul, cacaoa, sarea,galbenusul

6 voturi    1 comentariu
30 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 galbenus de ou
  • 400 g faina
  • o lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de rom
  • Pentru Umplutura:
  • 600 g branza de vaci
  • sare
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

18 voturi    2 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

8 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu mascarpone si zmeura Rulada cu mascarpone si zmeura

In primul rand, trebuie sa va spun ca am pregatit blatul intr-o tava 35x30 cm pe care am pus hartie de copt. Intr-un vas punem ouale,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Prajiturele in coji de oua
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania