Ingrediente
Pentru aluat:, 250 g unt, 150 g zahar, 1 galbenus de ou, 400 g faina, o lingurita de bicarbonat de sodiu, 2-3 linguri de cacao, 1 plic zahar vanilat, esenta de rom, , Pentru Umplutura:, 600 g branza de vaci, sare, 3 oua, 100 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, esenta vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
10 voturi
Mod de preparare
Umplutura: Amestecam branza cu un praf de sare, adaugam ouale, zaharul, vanilia si esenta si amestecam pana se incorporeaza bine totul.
Intr-o tava, (eu am avut yena dreptunghiulara), am pus hartie de copt, am scos prima bila de aluat de la congelator, am dat-o pe razatoare si am pus intins-o cat sa acopere toata suprafata tavii. Peste am pus umplutura de branza, iar deasupra cealalta bila de la congelator data si ea pe razatoare cat sa acopere toata suprafata umpluturii de branza.
Am dat-o la cuptor pentru aprox. 50 minute. Se taie cand este rece.