Se framinta ingrdientele - faina, margarina, zaharul, galbenusul, praful de copt, cacao - si se imparte in doua si se fac 2 bulgari: un bulgare se rade pe razatoarea cu dinti mari, pe urma se pune crema din brinza, iar pe urma se rade peste brinza cel de al 2 lea bulgar. Atentie!Bulgarii nu trebuie apasati cu mina cand se dau prin razatoare, se dau numai cat sa acopere tava imprastiati, iar cel al doilea trebuie numai sa acopere brinza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii