Prajitura Rudy

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr faina, 250 gr unt, 150 gr zahar, 1 galbenus, 1 praf de copt, 2 linguri cacao;
  • crema: 750 gr brinza de vaca dulce, 3 oua, vanilie, 250 gr zahar

Mod de preparare

Se framinta ingrdientele - faina, margarina, zaharul, galbenusul, praful de copt, cacao - si se imparte in doua si se fac 2 bulgari: un bulgare se rade pe razatoarea cu dinti mari, pe urma se pune crema din brinza, iar pe urma se rade peste brinza cel de al 2 lea bulgar. Atentie!Bulgarii nu trebuie apasati cu mina cand se dau prin razatoare, se dau numai cat sa acopere tava imprastiati, iar cel al doilea trebuie numai sa acopere brinza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise