Incingeti cuptorul la 150gr. si ungeti cu unt o forma rotunda cu peretii detasabili.
Mixati biscuitii sfaramati cu untul ramas si intindeti compozitia pe fundul formei.
Curatati merele de coaja si de partea lemnoasa, taiati-le in sferturi si asezati-le in forma, peste stratul de biscuiti cu unt.
Amestecati - intr-un castron - branza de vaci cu galbenusurile si incorporati apoi albusurile batute spuma cu zaharul (tos + vanilat) turnat in ploaie. Varsati amestecul de branza in forma, dati prajitura 50 de minute la cuptor si scoateti-o din tava abia dupa ce s-a racit. Inainte de-a o servi - eventual cu o crema de vanilie alaturi - pudrati prajitura cu zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii