Prajitura Simo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Prajitura Simo

Ingrediente

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • Crema:
  • 250 gr.frisca lichida
  • 500 gr.iaurt de fructe
  • Fructe :
  • struguri albi, struguri rosii, rodii
  • 1 plic tort gelatine rosu

Mod de preparare

Blat:

Se bat albusurile spuma,se adauga galbenusurile,zaharul, praful de copt si se da la cuptor.

Crema:

Frisca se bate si se amesteca cu iaurtul.

Dupa ce este scos blatul din cuptor se insiropeaza,se pune crema,se orneaza cu fructele, iar deasupra se pune gelatina.

Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe plic.

Se da la rece pana a doua zi.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor